5 LIETAS, KAS TEV JĀZINA PAR VISKIJIEM

 

1. Pirmā un svarīgākā - nedēļu no 16. līdz 22. oktobrim pasludinām par VISKIJU NEDĒĻU. Ko tas nozīmē? Tas nozīmē to, ka tev ir iespēja iegādāties dažādu kategoriju viskijus ar neticami lielām atlaidēm. 

 

2. Nav cilvēku, kam negaršo viskijs, ir cilvēki, kuri nav pieraduši dzert viskiju. Lai tavu “Whiskey journey” sākumu padarītu patīkamāku, esam iekļāvuši mūsu nedēļas viskiju topā dzērienu, kurš ir atzīts par vienu no labākajiem viskijiem pasaulē, ar ko sākt iemīlēt viskijus - Four Roses. 

 

3. Ja pajautājam Chat GPT, kas ir lielākais “selling point” viskijiem, tad Chat GPT sniedz sarakstu ar 10! lietām, kāpēc mīlēt viskiju. Kā pirmo tas min garšas sarežģītību. Viskijs ir pazīstams ar bagātīgiem un sarežģītiem garšas profiliem. Vaniļas, karameļu, dūmu, pikantas un augļu garšas kombinācijām - jebkurai gaumei. 

4. Mēs ļoti lepojamies, ka no septembra uzsākām sadarbību ar vienu no lielākājiem viskiju entuziastiem - Lauri Grasu. Apmeklējot viņa meistarklases, tev būs iespēja uzzināt ne tikai “5 lietas par viskijiem”, bet daudz vairāk, pastiprinot iegūtās zināšanas ar degustācijām un sarunām par to, kāpēc viskiju pasaule ir tik liela un fantastiska. Piesakies uz Laura viskiju meistarklasēm šeit: https://dzerienumeistarklases.lv/ 

5. Mūsu sortimentā ir 317 dažādu veidu un cenu kategorijas viskiji. Mūsu konsultanti vienmēr ir gatavi palīdzēt tev izvēlēties tieši to dzērienu, kas būs izcili atbilstošs tieši tavām prasībām un gaumei. 

Tiekamies Spiritos!