No 30. OKTOBRA līdz 5. NOVEMBRIM visos Spirits & Wine veikalos un e-veikalā RUMU NEDĒĻA!

 

Pa rumkoliņai? Noteikti nav ne vainas, bet RUMU NEDĒĻĀ aicinām iepazīt rumu pasauli - labāk un daudz gardāk. Mēs esam gatavi tev palīdzēt!

 

Pirmkārt, ĻAUJ MUMS LAUZT STEREOTIPU. Protams, piektdienas vakarā, kad nogurums liek par sevi manīt, ir vieglāk paķert rumu un koliņu... Vai vēlā nakts stundā kādā bārā pār lūpām jau automātiski nāk vārds “rumkola”... Bet rums patiesībā ir baudāms daudz un dažādos veidos. 

Neticēsi, bet rums perfekti sader ar ananasiem - iesakām izmēģināt ananasu sulu vai limonādes. Ananass ļoti labi komplimentē rumu un izceļ tā garšas nianses. Starpcitu, Spiritos vari nopirkt kvalitatīvās, dabīgās THREE CENTS limonādes.

Jauc rumu ar ananasu limonādi, pievieno nedaudz citrona sulas, ledu un voila! - izcils kokteilis gatavs.

 

Otrkārt, mēs mīlam tradicionālos un visu iemīļotos rumus, BET ĻAUJIES EKSPERIMENTAM. Pasaulē ir tik daudz dažādu rumu, kas neliks tev vilties! Izmēģini kādu no šīs nedēļas hedlaineriem:

 

Treškārt, nāc uz Spiritiem un mūsu konsultanti PALĪDZĒS TEV IZVĒLĒTIES rumu, kas piestāvēs tavām garšas kārpiņām. Nebaidāmies teikt, ka pie mums ir viens no visplašākajiem rumu sortimentiem ( un ne tikai ;) ).