1. Pirms cepšanas kārtīgi uzkarsē pannu.


2. Sirloin steikam nedaudz iegriež steika tauku slānī un uzber piparus, kā arī rozmarīnu un timiānu pēc izvēles.


3. Lai pagatavot medium rare steiku, to negrozot cep 2 līdz 2,5 minūtes no katras puses.


4. Noņem steiku no pannas, uzber sāli no abām pusēm un atstāj atpūsties uz 3 līdz 4 minūtes.

 

Ieteicams pasniegt ar augļainiem un piesātinātiem sarkanvīniem, piemēram, Argentīnas Malbec.

Norādītais cepšanas laiks laiks der steikam aptuvenajā biezumā 2,5 centimetri. Biezākiem ir nepieciešams ilgāks laiks un otrādāk.

Pie mums t/c Spice Home varat iegādāties Sirloin un Antrekota steikus no SIA Hereford - Bioloģiski audzētu liellopu gaļa!