Neatkarīgi no tā, vai plānojat alkoholu kāzu svinībām, korporatīvajam pasākumam, nozīmīgai dzimšanas dienas ballītei vai vienkāršu tikšanos ar draugiem, pareizā dzērienu izvēle var izšķirt visu. Uzziniet, cik svarīgi ir izveidot personalizētu dzērienu karti, kas atstās paliekošu iespaidu uz Jūsu viesiem.

 

Kopīgi sastādīts bezalkoholisko un stipro dzērienu plāns

No izsmalcinātiem šampaniešiem un augstvērtīgiem vīniem līdz radošiem kokteiļiem un atspirdzinošiem bezalkoholiskajiem dzērieniem - mūsu daudzveidīgais piedāvājums atbilst visdažādākajām gaumēm un gadījumiem. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties šampanieti, ko baudīt, svinot mīlestību, izsmalcinātu sarkanvīnu, ko pasniegt kopā ar greznu maltīti, vai jautrus un radošus kokteiļus, ar ko pārsteigt savus viesus, Spirits&Wine parūpēsies par Jums.

 

Ko dzērienu kartēm varat darīt pats?

  1. Sāciet ar lēmumu par to, kādus dzērienus vēlaties piedāvāt savā pasākumā. Apsveriet daudzveidīgu dzērienu klāstu, tostarp kokteiļus, mokkteiļus, alu, vīnus, bezalkoholiskos dzērienus un jebkurus citus īpašos dzērienus, ko vēlaties piedāvāt.
  2. Izveidojiet vizuāli pievilcīgas dzērienu kartes, izmantojot grafiskā dizaina programmatūru, piemēram, Adobe Illustrator, Photoshop, Canva vai vienkāršus teksta apstrādes rīkus, piemēram, Microsoft Word vai Google Docs. Izvēlieties piemērotu izmēru un izkārtojumu, piemēram, standarta vizītkartes izmērus vai lielāku pastkartes izmēru.
  3. Padariet dzērienu kartītes pievilcīgas, iekļaujot uzmanību piesaistošas grafikas, attēlus vai dzērienu ilustrācijas. Katru dzērienu var atainot augstas kvalitātes fotogrāfijas vai pašu radīti vizuāli attēli.
  4. Skaidri norādiet katra dzēriena nosaukumu un pievienojiet īsu aprakstu. Nosauciet galvenās sastāvdaļas un izceliet visas unikālās īpašības vai garšas, lai piesaistītu viesus.
  5. Sniedziet informāciju par dzērienu sastāvdaļām: norādiet galvenās sastāvdaļas, kas izmantotas katrā dzērienā, ja viesiem ir noteiktas diētas preferences vai ierobežojumi. Ja kokteilis satur riekstus vai lipekli, pārliecinieties, ka šī informācija ir norādīta kartē.
  6. Ja piedāvājat dzērienus, kurus var pielāgot, izveidojiet uz kartītēm sadaļas, kurās viesi var atzīmēt vai apvilkt sev vēlamās izvēles. Šādā veidā viņi var personalizēt dzērienus atbilstoši savai gaumei.
  7. Izkārtojiet dzērienu kartītes pievilcīgā veidā. Varat tās izlikt uz tāfeles, izmantot galda statīvus vai glīti izkārtot uz bāra zonas, lai tās būtu viegli pieejamas.
  8. Drukājiet dzērienu kartītes uz augstas kvalitātes kartona vai papīra. Apsveriet iespēju tās laminēt, lai pasargātu no apliešanas un nodrošinātu to atkārtotu izmantošanu nākamajos pasākumos.
  9. Iekļaujiet dekoratīvus elementus, piemēram, lentes, uzlīmes vai tematisku fonu, lai veidotu vienotu un saistošu izskatu.
  10. Ja Jūsu viesi runā dažādās valodās, nodrošiniet dzērienu nosaukumu un aprakstu tulkojumus, lai ikviens varētu viegli saprast savu izvēli.
  11. Pirms pasākuma vēlreiz pārbaudiet, vai dzērienu kartītēs nav kļūdu vai trūkstošas informācijas. Pārliecinieties, ka viss ir precīzs un izskatās profesionāli, veicinot netraucētu un patīkamu dzērienu baudīšanu viesiem.

Par neaizmirstamām svinībām un nebeidzamu prieku kopā ar saviem mīļajiem!

 

dzerieni glāzēs uz galda

Kādus dzērienus piedāvāt dzērienu kartē?

Būtiski ir piedāvāt daudzveidīgu dzērienu klāstu, kas pielāgots apmeklētāju vēlmēm. Visveiksmīgākā pieeja parasti ir klasisku un inovatīvu iespēju kombinācija. Attiecībā uz alkoholiskajiem dzērieniem labi atlasīts vīnu, amatnieku alus kastēs un raksturīgo kokteiļu sortiments var pārsteigt viesus ar savu kvalitāti un daudzveidību.

Lai apmierinātu ikviena gaumi, ļoti svarīgi ir nodrošināt dažādas izvēles iespējas, tostarp bezalkoholiskos dzērienus un augļu sulas. Turklāt, nodrošinot augstākās kvalitātes stipro alkoholisko dzērienu un kokteiļu sortimentu, viesi var pielāgot dzērienus pēc saviem ieskatiem.

Vizuāli pievilcīgu dzērienu bāru un prasmīgi apmācītu bārmeņu integrācija vēl vairāk uzlabo kopējo dzērienu baudīšanas pieredzi, atstājot viesus sajūsmā un vēlmē pēc vēl. Pārdomāta un daudzveidīga dzērienu izvēle nodrošina, ka pasākums kļūst neaizmirstams un patīkams visiem apmeklētājiem.

 

Īpaša iespēja - atgriezt neizmantoto alkoholu!

Nezini kur likt neizdzerto alkoholu? Mums ir risinājums! Ideāla izvēle, ja nēesi pārliecināts, cik alkoholu jāiegādājas, it īpaši, ja svētki notiek vairākas dienas.
Vairāk par alkohola atgriešanu veikalā →

 

Alkohola piegāde visā Latvijā

Alkohols ar piegādi visā Latvijā! Alkohola piegāde Rīgā, sākot no pasūtījumiem virs 50 eiro. Piegāde tiek veikta katru dienu Rīgā un Pierīgā. Ja pasūtīsies līdz plkst. 14:00, tad preci saņemsiet tajā pašā dienā. Turklāt Jums piedāvās izdevīgas alkohola cenas, pērkot vairumā.

Ja preču katalogā nav pieejams kāds konkrēts dzēriens, sazinieties ar mums, zvanot uz telefona numuru +371 294 52 579 vai rakstot uz e-pastu [email protected]. Un darbinieks centīsies nodrošināt šīs preces pieejamību veikalā.