NO 23. LĪDZ 29. OKTOBRIM visos Spirits & Wine veikalos un e-veikalā DEGVĪNU NEDĒĻA!

Degvīns ir viens no populārākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē, bet ir dzirdēts, ka degvīns nav degustāciju materiāls un tas nekvalificējas baudāmo dzērienu kategorijā, kur virsotnē gozējas, piemēram, rums vai viskijs, taču, ja pienācīgi sagatavojamies, degvīnā var sajust gan smaržu, gan īpašas garšas notis. 

 

Ja pēc iepriekšejās rindkopas domā, kā tad pareizi izvēlēties un baudīt degvīnu, te pavisam vienkārši soļi:

1. IZVĒLIES KVALITATĪVU DEGVĪNU!

Kā viens no šīs nedēļas hedlaineriem:

2. ATDZESĒ! Atdzesēšana palīdz atdzīvināt degvīna garšas notis, atdzesējot tās kļūst izteiktākas. Degvīnu ieteicams atdzesēt no 0 līdz -4°C.

3. PASNIEDZ DZĒRIENU AUKSTU! Iespējams bāros būsi jau šo redzējis - sasalušas glāzes… Jā, pirms pasniegšanas glāzi ieliec uz neilgu saldētavā. Pirms degvīna liešanas glāzē, nenāks par sliktu ielikt tajā arī pāris ledus gabaliņus.

4. Un neaizmirsīsim, ka degvīns ir daudzu pasaulē populārāko kokteiļu sastāvdaļa, kuram palīgā nāk softi un dažādas citas kokteiļu izejvielas. Ar degvīnu baudi tādus kokteiļus kā - Cosmopolitan, Bloody Mary, Skinny Bitch un citus.

 

DEGVĪNU NEDĒĻAS HEDLAINERI STUDIJĀ: