Daži dzērieni kļūst slaveni, pateicoties inovatīvām garšām, bet citi savu popularitāti iemantojuši, pateicoties negaidītam cilvēku atbalstam. Bumbu Rum, zīmols, kas ir iekarojis gan pazinēju, gan vienkāršu baudītāju sirdis, par savu straujo izaugsmi lielā mērā var pateikties leģendārajam reperim Lil Wayne.

Iepazīsim intriģējošo stāstu par to, kā Bumbu Rum nonāca uzmanības centrā, pateicoties negaidītam fanam.

 

Bumbu Rum dzimšana

Bumbu Rum stāsts ir kaislības un rūpīgas meistarības stāsts. Tas tika dibināts Barbadosā, vietā, kas pazīstama ar savu bagāto ruma ražošanas vēsturi, un tā pamatā bija vēlme radīt dzērienu, kas iemiesotu Karību jūras reģiona būtību. Zīmola uzticība kvalitātei un autentiskumam ļāva radīt rumu, kas apliecina cieņu gadsimtiem senām tradīcijām, vienlaikus piešķirot tam mūsdienīgu piegaršu.

 

Bumbu rums un Lil Wayne

Bumbu Rum slavu daļēji var skaidrot ar negaidīto atbalstu, ko tas saņēma no slavenā repera. Lil Wayne publiskais atbalsts un ruma pieminēšana sociālajos plašsaziņas līdzekļos radīja ažiotāžu, kas izraisīja rezonansi gan viņa fanu, gan plašākas auditorijas vidū.

Rodas jautājums, kāpēc Lil Wayne kļuva par tik dedzīgu Bumbu Rum fanu? Šķiet, ka papildus vilinošajam garšas raksturojumam Lil Wayne bija saistīts ar šī zīmola autentiskumu un apņemšanos rūpēties par meistarību. Bumbu Rum uzticība kvalitātei sasaucās ar viņa māksliniecisko izjūtu, kas noveda pie patiesas partnerības, kura pārkāpa slavenību atbalsta robežas.

Šis zīmols var lepoties ar dažādām garšām, kas apmierina dažādas gaumes, tostarp Original Bumbu Rum, Bumbu XO un Bumbu Cream. Katrs variants ir ar atšķirīgu raksturu, ļaujot iepazīt dažādas Bumbu pieredzes dimensijas.

 

Bumbu XO Limited Edition - Lil Wayne Rum

Rumu ražo daudzviet pasaulē, taču nekas nelīdzinās Lil Wayne iedvesmotā Bumbu XO ruma garšai par godu hiphopa megastāra Lil Wayne 13. albuma "Funeral" iznākšanai. Vairāk nekā desmit gadus izturēts apdegušās burbona mucās, šis darbs saglabā jaunākos viņa repertuāra papildinājumus. Uz pudeles melnās etiķetes ir viņa jaunākā darba oficiālais logotips un vārdi "See you at my Funeral".

 

Bumbu ruma kokteiļi

Tiem, kas vēlas uzlabot savu Bumbu Rum pieredzi, eksperimentēšana ar kokteiļiem ir patīkams pasākums. Šī zīmola bagātīgās garšas labi sader ar dažādiem kokteiļiem, sākot ar klasiskiem ruma kokteiļiem un beidzot ar interesantākiem darbiem. Sajaucot Bumbu Rum ar tropu sulām, garšvielām un nedaudz radošuma, var pagatavot atsvaidzinošus dzērienus, kas atspoguļo Karību jūras garu.

Apskatīsom dažus Bumbu Rum slavenus kokteiļus, kurus Jums sen jau vajadzēja nobaudīt.

 

1. D6 kokteilis

D6 kokteilis ir mūsdienīgs Mai Tai kokteiļa paveids, kas izceļas ar elegantu, tumši sarkanu krāsu un pareizo salduma un dzirkstošās gāzes daudzumu.

Lūk, kā Jūs to varat viegli pagatavot mājās!

Sastāvdaļas:

Kā pagatavot?

Visas sastāvdaļas sajauciet šeikerī un kārtīgi sakratiet. Papildiniet ar ingvera alu, ja ir vēlme. Pēc vēlēšanās dekorējiet ar granātābolu sēklām.

 

2. Freaky Tiki kokteilis

Freaky Tiki ir garšīgs augļu dzēriens, kas noteikti liks visiem uzkavēties ballītē nedaudz ilgāk!

Sastāvdaļas:

  • Bumbu rums – 60 ml
  • Ananāsu sula – 30 ml
  • Svaiga laima sula – 15 ml
  • Campari - 15 ml
  • Grenadīns (rūgtsalds) – 15 ml
  • Mandeļu sīrups – 15 ml

Kā pagatavot?

Sastāvdaļas ielejiet šeikerī un sakratiet. Pārlejiet maisījumu glāzē ar svaigu ledu. Dekorējiet ar rozmarīna zariņu vai svaigām persiku šķēlītēm.

Bumbu Rum ceļš no Karību jūras reģiona ražotnes līdz globālai atpazīstamībai ir apliecinājums autentiskuma, kvalitātes un negaidītas sadarbības spēkam. Sadarbība ar Lil Wayne šo zīmolu izvirzīja uzmanības centrā un iepazīstināja ar to auditoriju, kas citādi to, iespējams, nebūtu atklājusi. Malkojot glāzi Bumbu ruma, atcerieties, ka Jūs baudāt ne tikai dzērienu - Jūs baudāt tradīciju, inovāciju un Karību jūras ritma sakausējumu.