Persiku eksplozija

Nez vai kāds no tavu paziņu loka ir baudījis šo pasaulslaveno persiku liķieri – De Kuyper Peachtree pie mums ir līdz šim nepamatoti nenovērtēts! Šis kristāldzidrais dzēriens, kurā jūtama nogatavojušos persiku eksplozija, dāvanas saņēmējam ļaus sajust eksotisku atspirdzinājumu gada tumšākajā laikā. Turklāt – liķiera maigo garšu un pudeles dizainu īpaši novērtēs dāmas.

 

Tekilas bums

Vienaldzīgo nebūs – tekila šādā iepakojumā būs iekārojamākā dāvana no Ziemasvētku vecīša maisa! Šī Meksikā radītā tekila arī garšas ziņā sagadās patīkamu pārsteigumu – pēc divu gadu ilgas izturēšanas amerikāņu ozolkoka mucās, tās garša no citām tekilām atšķiras ar savu īpaši izteikto agaves raksturu, kurā, bez tam, jūtamas arī šokolādes, kafijas un tabakas nianses.

 

Tieši mērķī

Tie paši vēži, tikai citā maisiņā ir nevainojams piemērs, kā labu un kvalitatīvu degvīnu padarīt par iekārojamu tā izteiksmīgā iepakojuma dēļ. Un kusīs ne tikai militāristi, kareivji, ierindnieki un apsargi, degvīns Debowa Military lode būs labākā dāvana arī medniekiem un dzinējiem. Patiesai laimei nevajag daudz – pārbaudītu vērtību – degvīnu, un mazliet radošuma.

 

Rums latino ritmos

Kas teicis, ka tikai Kubas rums ir patiesa vērtība? Pārsteidz savus tuviniekus ar kaut ko negaidītu – Venecuēlas rumu glītā ādas maisiņā. Pampero Anniversario ir premium klases rums – zelta kvalitāte no saulainās Venecuēlas. Biezs un ļoti sulīgs dzēriens, kas nevainojami piestāv Latvijas tumšajiem ziemas vakariem. Ruma cienītāji noteikti novērtēs atkāpes no ierastās ruma takas.

 

Kazeņu pussaldais dāmām

Armēnijas vīni nav sarežģīti – tie ir viegli baudāmi un patiesi gardi. Turklāt – kazeņu pussaldais garšo vēl labāk, ja tas tiek pasniegts ļoti iespaidīgā “pudelē”! Vīns, kas būs lieliska dāvana daiļā dzimuma pārstāvēm – sākotnēji tas pārsteigs ar savu iepakojumu, bet arī tā maigā kazeņu garša neliks vilties.

 

Japāņu viskijs

Vai zināji, ka arī Japānā viskijs tiek godāts un cienīts, turklāt pašiem japāņiem izdodas nogatavināt  arī augstas kvalitātes single malt, ko visa pasaule var tikai apbrīnot. Ar šo Nikka Pure Malt Black tu saviem tuvākajiem Ziemassvētkos uzdāvinātu īstu garšu ceļojumu – šis viskijs pārsteigs ar tumšās šokolādes un tumšo ogu augļu kombināciju ar īrisa, vaniļas un vieglām ozolkoka notīm. Iepakojums arī japāņu stilā – askētiski ieturēts un gaumīgs.

 

Svētku klasika – karstvīns

Ja vēlies turēties pie pārbaudītām vērtībām – turies pie karstvīna! Ar to Ziemassvētkos nevar nošaut greizi. Vēl jo vairāk, ja izvēlies dāvināt kādu īpašāku karstvīnu, kas tuvākajā bodē nav manīts. Zviedru izcelsmes karstvīns Blossa 2017 var mainīt viedokli par šo sildošo dzērienu uz visiem laikiem – tas radies, iedvesmojoties no Indijas garšvielu tirgus Old Deli, kur iegūtas nogatavojušos mango, čili, tomāta, apelsīnu, ingvera, kardamona un kanēļa garšas nianses. Un karstvīna baudīšana vairs nekad nebūs tāda, kāda tā bijusi līdz šim…

 

Burbuļu virtenes

Šampanietis - vēl viena neapgāžama vērtība, tuvojoties gadu mijai. Šim elegantajam Henriot Brut šampanietim, kura sastāvā izmantotas Chardonnay un Pinot Noir šķirnes vīnogas, piemīt atsvaidzinošs aromāts ar citrusaugļu un dzelteno ziedu niansēm.  Ja šajos svētkos kādu vēlies no sirds pārsteigt, uzdāvinot cienījamu dzirkstošo, tad šis dzēriens būs īstais.