Saigon Baigur ir pirmais premium klases sausais džins, kas destilēts Hošiminā,Vjetnamā. Džina pamatā ir ne tikai klasiskajam džinam raksturīgās augu izcelsmes pamatvielas, bet arī virkne vietējo augu.
"Džina radītājus iedvesmojusi neticamā vietējās virtuves daudzveidība, ceļojot no ziemeļiem uz dienvidiem ar motocikliem, un nolēma izveidot distilēriju valsts dienvidos. Nosaukums Baigur cēlies no pirmās zināmās apdzīvotās vietas netālu no Saigonas (Hošimina), kur atradās zivju un garšvielu tirgotāju bāze.
SaigonBaigur ir veltījums vairāk nekā 1000 gadu senajām garšvielu un citu augu audzēšanas tradīcijām šajā reģionā."
Smarža
Aromātā jūtamas dažādas notis, ko papildina plašais izejvielu pielietojums džina veidošanā.
Garša
Džina pamatā ir 16 dažādi un neparasti augi, kas piešķir svaigu un spilgtu garšu.