Kā nopratām, tad šampanietis ir tavs mīļākais dzēriens. Vai tas nozīmē ka Tu bieži svini uzvaras?

Es turos pie mazas mantras, ka šampanietis nav jādzer tikai svētkos, tas nav tikai Jaunā gada, dzimšanas dienas vai lielo uzvaru atzīmēšanai. Priecājos arī par arvien pieaugošo sabiedrības tendenci attīstīt šampanieša kultūru. Aizvien vairāk cilvēku uzskata, ka šo dzērienu var vienkārši baudīt ikdienā ar dažādiem ēdieniem, pavadot laiku ar draugiem. Arī mazās ikdienas uzvaras var svinēt, paceļot šampanieša glāzi.

 

Tātad teiciens „work hard – play hard” ir par tevi?

Jā, jo es strādāju ļoti daudz. Un, laikam, ja tu daudz strādā, tu biežāk gribi pabaudīt sava darba augļus.

 

Vai, tavuprāt, šampanietis piestāv visiem?

Jā! Agrāk tas bija ļoti šiks dzēriens tikai augstmaņiem. Mūsdienās tas ir pieejams visiem un tas nav „tikai sievietēm” vai „tikai bagātajiem”. Ja kādreiz kāds jūtas tāds maziņāks un apvainojies uz visu pasauli, tad, paņemot šampanieša glāzi, viņš taču var justies wow”!

 

Blogs, Youtube kanāls, sociālo tīklu konti – tas viss prasa ļoti daudz laika un enerģijas. Šīs mazās dzīves baudas tevi nodrošina ar milzu iedvesmas pieplūdumu, vai tu vienkārši piespied sevi darīt tad, kad negribās?

Patiesībā blogā un sociālajos tīklos es daru to pašu ko darbā, tikai man ir lielākas iespējas izpausties. Ja darbs tevi ieliek grožos, tad šie hobiji ļauj parādīt to, kas patiesībā esi, padalīties ar radošām idejām.

Mani iedvesmo citi cilvēki kaut vai tajos pašos soctīklos. Kaimiņu meitene, kurai kaut kas labi sanāk, mani iedvesmo vairāk, nekā lielas slavenības uz plakātiem. Motivācija ir atrodama ik uz stūra.

 

Vai tev ir Jaungada apņemšanās?

Noteikti ir, un ne viena vien. Tās nav tādas apņemšanās kā „ēst vairāk - mazāk” vai „dzert vairāk - mazāk”, bet mazie solīši, mērķi, kas palīdz augt gan kā personībai, gan profesionāli.

 

Kādus dzērienus vēl tu esi iecienījusi?

Mans mīļākais stiprais alkoholiskais dzēriens ir džins. Dzeru to gan primitīvā veidā – ar ābolu sulu vai toniku, gan mēdzu izvēlēties dažādus kokteiļus uz džina bāzes, ja esmu devusies uz bāru vai kokteiļbāru. Man džins ir iepaticies ne tikai garšas dēļ, bet arī „sajūtu” dēļ – nākamās dienas sajūtas pēc džina ir patīkamākas, nekā pēc kāda cita alkohola. Sevišķi esmu iecienījusi Tanqueray un The Botanist. Pēdējais man patīk, jo daudzās pievienotās zālītes padara tā garšu vēl sarežģītāku, interesantāku.

Otrs mīļākais no kokteiļiem ir Aperol spritz, kas tagad jau kļuvis īpaši populārs Latvijā, taču es pirmo reizi ar to saskāros, slēpojot Itālijā. Nevarēju saprast, kas tās par milzīgām glāzēm ar kaut ko oranžu iekšā, ar kurām visi staigā. Pagaršoju, sapratu – „o! – baigi forši”, bet Latvijā vēl toreiz Aperol veikalos nebija pieejams. Tas nav tikai vasaras dzēriens – tur visi dzer spritz ar ledu kalnos, sniegā, un tas garšo tikpat labi kā karstā vasaras dienā.

 

Par „nākamās dienas sajūtām” – vai meikaps palīdz noslēpt paģiras?

Jā! Simtprocentīgi. Pašsajūtu tas neizmainīs, bet vizuālo uzlabos par simt astoņdesmit grādiem.