Ca' Botta Torcinato Valpolicella DOC Superiore
Sauss
Izteiksmīgs un piesātināts sarkanvīns. Vīns ir darīts senajā veroniešu „Ripasso” tehnikā: jaunais vīns tiek turēts 45 dienas kopā ar roziņu miziņām, kas palikušas no Amarone vīna darīšanas. Tādējādi tiek bagātināta vīna struktūra. Vīns 6 mēnešus izturēts ozolkoka mucās. Aromātā dominē nobriedušu ķiršu nianses, garša ir izteikti kompleksa, piesātināta. Ieteicams pasniegt pie sarkanas gaļas ēdieniem, mēdījuma un izturētiem sieriem.
Volume: 0.75L, Alc.: 13.5%
-
Pazīme
Pilnīgs un garšvielains
-
Vīnoga šķirne
Corvina veronese, Corvinone, Rondinella
-
Pasniedz ar
Siers, Говядина, Мясо дичи
Items in larger packaging
6